Alla inlägg den 30 januari 2009

Av Agony - 30 januari 2009 15:13

vad betyder egentligen förevigt? det finns väl alltid ett slut på allting? eller? finns det någon idag som vill att ett förhållande ska hålla förevigt? det är en skrämmande sak att säga: jag kommer älska dig förevigt, klart att det finns kärlek som håller för evigt, men det behöver inte betyda att det är ett lyckligt förhållande, eller att man fortfarande är tillsammans trots att man fortfarande älskar varandra. Vad händer när förevigt är slut? Vad är tiden utanför förevigt?

Man ska aldrig lova en människa för mycket, man vet aldrig vad som händer eller vad som kommer komma att påverka kärleken... beror på hur stark kärleken är, och det vet man inte förrän kärleken verkligen har satts på test! man behöver testa vissa saker för att kunna veta hur starkt förhållandet är, man måste veta om svagheterna för att kunna jobba på dem.

lycka till med evigheten!

Av Agony - 30 januari 2009 03:13

pratade med en vän idag om hur folk i min omgivning ofta kan uppfatta mig väldigt fel, de tror ofta att jag är oseriös så gott som hela tiden och att jag inte är riktigt engagerad i något. Häromdagen pratade jag med en bekant om att jag jobbar ideellt, han vägrade tro mig eftersom att han verkligen inte kunde se mig som en sån människa (vad en "sån" människa nu än är). Grejen är att jag tycker om att vara underdogen, chocka alla människor genom att visa att jag är engagerad i mycket, men tycker inte att det är direkt nödvändigt att hävda sig genom att tro att man är en godare, smartare eller bättre människa än någon annan. Jag blir hellre trampad på ett tag, och själv veta att denna person inte har någon som rätt att trampa på mig, och sedan chocka denna person och sätta den på plats ordentligt. Jag mår bra av det helt enkelt, överbevisa människor.

Man behöver inte visa allt man gör eller är för alla människor i sin omgivning, jag själv kan hålla vissa saker för mig själv, för att det finns ingen anledning till att de ska veta vissa saker, men går de för långt och ser ner på mig, utan anledning, vill jag hämnas, hämnden är ju alltid så himla ljuv!


god natt på er

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards